Sağlık Personellerine Özel %30 İndirim Kampanyası
  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Turizm Rehberi
  4. Covid-19 ile Mücadele Rehberi

Covid-19 ile Mücadele Rehberi

Covid-19 ile Mücadele Rehberi

Virüsle mücadelede müşterilerimizin ve çalışanlarımızın yanındayız.

  • Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin, içinde bulunduğumuz durumdan etkilenmemesi için bize düşen sorumluluğun farkındayız ve elimizden gelenin fazlasını yapmaya çaışıyoruz.
  • Çalışanlarımızı ve müşterilerimizin sağlığı bizim için her şeyden daha  önemli. Ofislerimizde, araçalrımızda ve sosyal mesafe tedbirlerimizle durmaksızın yola devam ediyoruz. 
  • Dünya Sağlık Örgütü ve  Sağlık Bakanlığımız tarafından iletilen talimat ve tavsiyeleri dikkatle takip ediyor ve tüm birimlerimizde uyguluyoruz.
  • Havalimanı ve şehir ofislerimizin tamamı dezenfekte edilmiş olup, alınması ve uyulması gereken tedbirler hakkında tüm personellerimiz bilgilendirildi.
  • Müşterilerimize tahsis edilecek araçların, detaylı iç ve dış temizlik prosedürlerini büyük bir özenle uygulamaya devam ediyoruz. Klasik temizleme işleminin çok ötesinde, doğrudan dezenfektasyon ve temas yoğunluğu olan alanların daha fazla hijyenik tutulmasına dönük tüm işlemler yapılıyor.
  • Çalışanlarımız ve müşterilerimizin sağlığı için tüm ofislerimize dezenfektasyon, yüz maskesi, koruyucu ekipman tahsis ettik. 
  • Araç kiralayarak, toplu taşıma ile kaygılarınızı giderme konusundaki hassasiyetinizi anlıyoruz, bunun için kilometre sınırlamasını kaldırıyoruz. 

Rezervasyon değişikliği / iptali


Seyahatlerinizde, sizden ya da uluslararası koşullardan kaynaklı her türlü değişiklik, iptal, erteleme ya da  değiştirme anında işleme alıyoruz, her zaman olduğu gibi, koşulsuz iptal, değişiklik taleplerinizi anında yerine getiriyoruz. Bunun için web sitemizden ya da mobil uygulamalarımızdan, 7/24 canlı destek sunan Çağrı Merkezimiz ile irtibat kurmanız yeterli. 
25 yıldır güvene ve sadakate dayalı hizmet verdiğimiz tüm ofislerimizde, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığının en önemli şey olduğundan hareketle, elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.


26-05-2020 17:09