Besuch der Tourismusmesse ITB BERLIN| Cizgi Rent a Car
  1. Home Page
  2. Inhalt
  3. Pressemitteilungen
  4. Cizgi Autovermietungen nam deel aan ITB BERLIN Tourism Fair

Cizgi Autovermietungen nam deel aan ITB BERLIN Tourism Fair

Cizgi Autovermietungen nam deel aan ITB BERLIN Tourism Fair

Turkije's grootste autoverhuurbedrijven merken Cizgi een auto te huren tijdens 6 maart - 10 maart, 2019 op heden is dit jaar 53.s 's werelds grootste toeristische markt werd gehouden bijgewoond ITB Berlijn.

ongeveer 12 duizend uit 187 landen bezochten de beurs, die wordt geschat op de deelnemers, een toonaangevend merk van de toeristische sector bij elkaar kwamen, van gedachten gewisseld over de nieuwe mogelijkheden van samenwerking en de toekomst van de industrie.

De Cizgi die auto huren diensten levert in totaal 16 locaties in Turkije een auto te huren op 6 april, 2019't precies zal operationeel zijn nieuw gebouwde 3 niet vergeten om de beurs opwinding van een nieuw kantoor in Istanbul Airport dragen. Hij maakte een aantal bijeenkomsten tijdens de beurs om de bestaande handelsbetrekkingen te evalueren en met name zijn contacten in het buitenland te vergroten.

De verklaring van de bedrijfsleiding, "individuele en operationele leasing, het aantal spelers en dus de concurrentie in de sector eveneens toegenomen. In deze omstandigheden alleen hoge kwaliteit van de dienstverlening, exploitatie volume, en kan een klanttevredenheid groeitempo hoger bedrijven te laten zien. Services ons netwerk en onze kwaliteit om verder te verhogen, We luisteren naar onze klanten, proberen klant- en medewerkerstevredenheidsvisies te produceren en we volgen de verwachtingen en de veranderende sectorale ontwikkelingen.

autoverhuur service-normen in Turkije is nu 's werelds meest geavanceerde standaard zeer dicht bij hun land, is echter niet een mechanisme zoals de industrie toetredingsdrempels in Turkije, een groot aantal niet-geregistreerde voertuigen die zijn gehuurd is, in dit geval zowel de informele economie van de toeristen op bezoek komt, zowel in Turkije het heeft een negatieve impact op zowel het gezichtspunt als de algehele sector. "

ITB die plaatsvinden in Berlijn, de Turkse toerisme verwees ook naar de verklaring over het belang van, hotels, reisbureaus, autoverhuur en toerisme technologie in de wereld, zodat een beurs die de belangrijkste instellingen samengebracht, is deze beurs zeer gewaardeerd door zichzelf, als bedrijven, in het buitenland reisbureaus, buitenlandse makelaarsbedrijven en B2B-technologie worden aangeboden en in die zin is een efficiënte eerlijke periode verstreken.

Turkije, dat ongeveer 10% van de gemiddelde dagelijkse automarkt Cizgi houdt een auto huren, samen met de locatie en het parkeerterrein investering is het de bedoeling om haar marktaandeel tot 15% in de komende 2 jaar te verhogen.


20-03-2019 15:48