Dalaman’da Gezilecek Yerler | Cizgi Rent a Car
  1. Anasayfa
  2. Blog
  3. Turizm Rehberi
  4. Dalaman’da Gezilecek Yerler

Dalaman’da Gezilecek Yerler

Dalaman’da Gezilecek Yerler

Dalaman, Muğla’nın ilçelerinden biridir.  Tarihi ve turistik açıdan zengin bir tatil bölgesidir. İlçe tarihi hakkında pek bir bilgi bulunmasa da yapılan kazılarla Antik Karya bölgesi içerisinde olduğu bilinmektedir. Akdeniz iklimi göründüğünden yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlıdır.

Dalaman’a yolunuz düşerse görmeden dönmemeniz gereken yerler vardır.

Dalaman Çayı

Deniz, kum ve güneş tatil keyfinin yanında bir de rafting yaparak serinlemeye ne dersiniz? Dalaman çayının serin sularında heyecanlı bir rafting size alternatif bir tatil olanağı sunacaktır. Ayrıca deniz, kum ve güneş üçlüsünden sıkıldıysanız çayın etrafında butik oteller de mevcuttur.

Sarsıla Koyu

Çam ormanıyla çevrili yerde bir otelde kalmak veya kamp kurarak tatil yapmak isterseniz mutlaka Sarsıla Koyu’na uğramalısınız.

Sarıgerme Plajı

Dalaman’a gitmişken uzunluğu 7KM olan Sarıgerme plajına uğramamak olmaz. Çevresi ormanlarla kaplı Sarıgerme Plajında duş, restoran gibi imkânlar da mevcut.

Ekincik Koyu

Temizliğinden ve sakinliğinden ödün vermeyen nadir lokasyonlardan olan Ekincik Koyu, tekne turlarının uğrak noktasıdır. Ayrıca çevresinde yer alan lokantalardan yöresel ürünleri tatma imkânı da bulabilirsiniz.

Kaunos Antik Kenti

Dalyan’a 30 dakikalık mesafede yer alan bu kent, ticari açıdan önemli bir liman kentidir. Kent, etrafında yer alan kaya mezarlarla bilinmektedir. Bu bölgeye gidiş için Dalaman araç kiralama hizmetinden faydalanmanızda yarar var.

Kükürt Havuzları

Halka açık olan kükürt havuzları, birçok hastalığa iyi gelmektedir. Merkezin dışında yer alan havuzlara gitmek için Dalaman ucuz araç kiralama hizmeti veren Cizgi Rent a Car’ı ziyaret edebilirsiniz.

 

Dalaman, turistik bir bölge olduğundan araç kiralama hizmetleri de farklılık göstermektedir. Dalaman ucuz araç kiralama hizmeti veren firmaların yanında kaliteli ve uygun hizmet veren firmalar vardır.

Dalaman Araç Kiralama Hizmeti

Dalaman’a ulaşım kara ve hava yoluyla sağlanmaktadır. Dalaman havalimanı bu sınırlar içerisinde yer almaktadır. Gezi ve turistik faaliyet amacıyla gidenler özel araçlarıyla gitmenin yanında araç kiralama hizmeti veren firmalardan yararlanabilirler.

Dalaman’da araç kiralama düşüncesi olanlar ucuz araç kiralama yapabilecekleri, kurumsallığı ilke edinmiş, kaliteli hizmet alabilecekleri firmalar ararlar. Turistik şehirlerde de sezonluk araç kiralama yoğun talep göreceğinden firmalara rastlamak mümkündür. Dalaman araç kiralama ve Dalaman Havalimanı araç kiralama hizmeti veren, kurumsallığı ilke edinmiş, her bütçeye uygun ve yeni kiralık araç filosuyla Cizgi rent a car kalite ve uygun fiyat garantisi sunmaktadır.

 

Dalaman Ucuz Araba Kiralama

Kiralık araç fiyatlarını etkileyen birçok etmen vardır. Kiralanacak aracın kilometresi, yakıtı, model yılı, cinsi, kiralandığı dönem fiyatları değiştiren etmenlerden sadece bazılarıdır. Cizgi Rent a Car Dalaman, yeni, periyodik bakımları düzenli olarak yapılmış ve en önemlisi full kaskolu araçları en uygun fiyat garantisiyle sizlerin hizmetine sunmaktadır.

Dalaman araç kiralama ve Dalaman Havalimanı araç kiralama hizmetinde Cizgi rent a car, her bütçeye uygun araç filosu, teslimatta ödeme seçeneği ve her gün yenilenen kampanyalarıyla hizmet vermektedir.

7/24 hizmet veren çok dilli çağrı merkezi,  satış sonrası hizmetler birimi ve kiralamadan sonra sizleri yalnız bırakmayan misafir ilişkileriyle farkını ortaya koymaktadır.

Dalaman’da ucuz araba kiralamak için siz de web sitemizi, mobil uygulamalarımızı kullanarak rezervasyonunuzu oluşturabilir, müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla aklınıza takılan sorulara cevap bularak en kaliteli hizmete ulaşabilirsiniz.

 


24-03-2022 18:00